×

Archives

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

TEHNOLOGIE

La ERGIO investim zilnic atat in tehnologie cat si in oameni. Cu ajutorul tehnologiei și a personalului putem oferi partenerilor nostri ca fiecare centimetru din proiectul pe care il dezvoltam impreuna este la cele mai inalte standarde de calitate.

Mixul dintre personalul calificat si tehnologia folosita reprezintă o etichetă ERGIO.

Firma ERGIO foloseste un program integrat de gestionare a activitatii de productie (ERP) pentru a asigura respectarea termenelor de executie si calitate produselor livrate. Programul aigura atat precizie in executarea reperelor cat si garanteaza expedierea produselor complete. ERP-ul utilizează dispozitive Raspberry PI pentru a urmări procesul de producție al fabricii prin colectarea de KPI-uri importante de la mașinile companiei. Cu Drupal backend , software-ul este capabil sa măsurare producția și costurile asociate cu fiecare produs, luând în considerare KPI-uri bine-selectate.

Ca și software de proiectare ERGIO dispune de doua licente CADWORK si WOODENDENGINE. Cadwork este liderul mondial pe piata in solutii software si CAD / CAM 3D pentru constructiile din lemn, freming si tamplarie.

Fabrica noastră lucrează în mod constant pentru a menține standarde ridicate. De aceea acordăm o atenție deosebită de la începutul procesului de fabricație prin uscarea corespunzătoare a materiei prime.Folosim un uscător NARDI pentru procesul de uscare, reducând astfel conținutul de umiditate al lemnului înainte de procesare.

Condițiile de uscare variază în funcție de tipul de lemn uscat și de destinația produsului final, astfel încât temperatura este ajustată în conformitate cu aceste specificații. Umiditatea adecvată a lemnului utilizat în construcții garantează calitatea produselor noastre.

CNC-urile sunt utilizate pentru o precizie ridicată în fabricație și sunt controlate de computere externe care gestionează toate operațiunile. Aceste mașini oferă o marjă de precizie de 99% și sunt echipate cu capete rotative in patru axe, care permit tăierea unghiulară pe toate suprafețele lemnului.

Autoclava SCHOLZ este utilizată pentru a trata produsele sub presiune. La ERGIO există două tipuri de tratamente în autoclavă. Tratamentul pentru cresterea durabilitatii lemnului care vine in contact direct cu solul si cel ignifug pentru elementele componente ale structurilor din lemn. Principalul avantaj al produselor tratate sub presiune prin autoclavare, comparativ cu alte produse tratate este că, prin utilizarea autoclavei impregnarea se face in interiorul lemnului, astfel incat materialul este protejat atat in interior cat si in exterior. Acest lucru crește semnificativ durata de viață a elementelor din lemn, precum și rezistența la factori externi și microorganisme.

Astăzi, viitorul înseamnă tehnologie, inovație și perseverență. Linia automata pentru panouri de tip timber frame MobiOne dispune de fasciculul laser pneumatic pentru a alinia pilonii, stația de cofrare, dispozitivul de prindere a ciocanului, dispozitivul de rulare, linia de protecție pentru operatori, unitățile de evacuare și tabelul fluture Butterfly, care permite producerea de panouri lungi, până la 6 metri. Aceste mașini sunt însoțite de calculatoare cu monitoare cu ecran tactil, astfel încât operatorii le pot folosi cu ușurință.

Firma ERGIO folosește KPI-uri și module integrate în procesul de fabricare pentru a verifica și controla fiecare punct de lucru. Fiecare reper este controlat atat individual cat și manual pentru defecte de fabricație cât și cu ajutorul ERP-ului pentru controlul cantitatilor.

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

De obicei, ne place să invităm toți potențialii colaboratori să vină să viziteze fabrica și să ne cunoștem personal, dar în aceste momente este dificil să călătorim, de aceea vă invităm să faceți un tur virtual al fabricii noastre.

Programați o vizită virtuală cu una dintre încântătoarele noastre agenți de vânzări astăzi.

TOP