×

Archives

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

CLT & ERGIO

CLT & ERGIO is a collaboration between ERGIO and COSTYEDIL

CLT & ERGIO este o colaborare intre ERGIO si COSTYEDIL, ce promovează construcțiile mixte, Timber Frame și CLT.

Costi este un expert în construcții de case și blocuri în CLT, reprezentat KLH® Austria, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu. Calitatea execuțiilor și precizia lucrările lui a făcut ca acesta să fie recunoscut și apreciat la nivel internațional.

KLH® Austria este prima fabrică din lume producătoare de CLT și de asemenea este una dintre cele mai mari. Au început cercetările asupra acestui produs din 1996 în cooperare cu Universitatea Tehnică din Graz. Astfel, KLH® a fost pionier în CLT. Panourile din CLT produse de către KLH® dețin toate certificatele impuse de către Comunitatea Europeană și de către instituțiile internaționale din domeniul construcțiilor din lemn. Mai multe informații puteți afla vizitând site-ul KLH®.

Această inițiativă a apărut din dorința de a satisface o cerință des întâlnită pe piața Europeană și de a oferi posibilitatea partenerilor noștri să beneficieze de o soluție completă gândită de la început până la final în cele două sisteme constructive.

Utilizarea CLT-ului în construcții oferă posibilitatea extinderii pe înălțime fără a fi nevoie de supradimensionare structurii framing pentru a satisface cerințele de rezistență și așadar, optimizarea costurilor pentru partenerii noștri.

De asemenea, utilizarea planșeelor din CLT reduce cu până la 50% timpul destinat montajului, fiind mult mai simplu de pus în operă comparativ cu grinzile lamelare sau grinzile masive

CLT-ul poate avea de asemenea rol decorativ într-o casă unde se dorește lemnul la vedere oferind posibilitatea de a face un design inedit direct din structură, fără a mai fi nevoie de alte operațiuni pentru a ajunge la acest efect.

HAIDEȚI SĂ CONSTRUIM ÎMPREUNĂ O AFACERE DE SUCCES!

Luați-vă câteva minute pentru a ne trimite cerințele dvs. și vom reveni cu o soluție personalizată.

TOP