×

Archives

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

EXPERIENȚĂ

BAZAȚI-VĂ PE CEI 30 DE ANI DE EXPERIENȚĂ

ISTORIE

ERGIO a fost fondată în 1993 și a început ca un atelier pentru produse mici din lemn. În următorii ani, compania s-a dezvoltat crescând ca dimensiune, dar, de asemenea, și ca experiență în construcții din lemn, ceea ce a facut trecerea la case pe structură din lemn un pas natural înainte.

  • Mai mult de 200 colaboratori
  • Mai mult de 120 de angajați
  • Peste 10.865 de proiecte finalizate

OFERTĂ

Având în vedere ca produsele sunt personalizate ERGIO oferă o gamă largă de produse, sisteme și soluții constructive.

SERVICII

La ERGIO, în încercarea de a face procesul partenerilor noștri cât mai lin posibil, venim cu o gamă de servicii care vor garanta o afacere de succes și profitabilă pentru toată lumea implicată.

1993

ANUL FONDĂRII

Compania își face intrarea pe piață, cu produse din lemn de mici dimensiuni.

2003

DEZVOLTARE

Compania începe să crească și sa se diversifice intrand pe piața cu produse de dimensiune medie, în sistem nordic, cum ar fi campingurile și casele de vacanță.

2008

DEZVOLTARE DE PRODUSE & NOI PIEȚE

Creșterea activității, producția se diversifica, incluzand acum și tâmplăria, și case de locuit, de dimensiuni mai mari. ERGIO își dezvolta colaborarea internațional, intrand pe mai multe piețe din UE începe dar și spațiile de producție.

2008

PRODUSE TIMBER FRAME

Compania începe sa dezvolte produsele de tip timber frame din ce în ce mai mult, intrand pe piața cu produse bio, eficiente energetic pe doua și trei nivele.

2013

PIAȚA GLOBALĂ

Compania intra pe piața globală cu încheierea de parteneriate în America și Panama. De asemenea sunt achiziționate mașini de fabricație cu control numeric pentru o precizie mai buna a tăierilor.

2015

ÎMBUNATĂȚIREA TEHNOLOGICĂ

Tehnologia este,în continuare, dezvoltată, prin cumpărarea celei mai noi mașini de tratare sub presiune a lemnului – autoclava.

2016

PANOURI ECHIPATE COMPLET

Panourile complet echipate din fabrică sunt acum disponibile și sunt apreciate de piață, având un impact mare asupra domeniul caselor din lemn.

2019

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Compania achizitioneaza o linie complet automată de ultima generatie de producere a panourilor tip timber frame pentru a menține standardele de calitate la cel mai înalt nivel

PREZENT

ERGIO crede într-o Creștere Profitabilă și Sustenabilă

TOP