×

Archives

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

DESPRE NOI

TOTUL ESTE DESPRE PARTENERIATE

DESPRE NOI

ERGIO oferă constructorilor, dezvoltatorilor imobiliari și distribuitorilor construcții din lemn la cele mai înalte standarde de calitate, conform normelor și caracteristicilor tehnice cerute de către colaboratorii noștri specifice pentru fiecare tara. Scopul nostru este sa aducem un plus de valoare partenerilor noștri și să oferim tot suportul necesar pentru a livra produse care să reprezinte cărți de vizită pentru noi și partenerii noștri.

CE FACEM

Furnizăm următoarele prods și service partenerilor noștrii

  • Structuri Timber Frame
  • Panouri Echipate Complet Timber Frame
  • Case în Sistem Nordic
  • Produse Complementare
  • Studii de Cost
  • Suport Tehnic

REALIZĂRI

Suntem o companie dinamică care caută în mod constant să inoveze și să crească.

  • Mai mult de 50 de case pasive
  • Peste 10.865 de proiecte finalizate
  • 3 proiecte de inovare în curs în domeniul construcțiilor și al IOT
  • Al doilea în lume pentru inovare în structura de lemn la Dubai International Competition, Solar Decathlon 2018

Totul este despre parteneriate

Produsele ERGIO sunt fabricate din materii prime certificate și sunt prelucrate cu mașini de control numeric CNC, care asigura precizia tăierii și rezultate finale la cele mai înalte standarde de calitate. ERGIO are doua linii de producție: Timber Frame și sistem Nordic cu o pondere de 70% în producție a constructilor de timp timber frame.

ERGIO activează pe piața construcțiilor din lemn din anul 1993 iar acest lucru se datoreaza seriozitatii, calității dar și angajamentului pe care îl avem fata de clientii nostrii. Creștem și ne dezvoltăm împreună cu partenerii nostrii. Avem o prezență la nivel global, cu produse livrate în America, Guiana și Panama dar suntem în principal activi pe piața din Europa.

ERGIO oferă constructorilor, dezvoltatorilor imobiliari și distribuitorilor construcții din lemn la cele mai înalte standarde de calitate, conform normelor și caracteristicilor tehnice cerute de către colaboratorii noștri specifice pentru fiecare tara. Scopul nostru este sa aducem un plus de valoare partenerilor noștri și să oferim tot suportul necesar pentru a livra produse care să reprezinte cărți de vizită pentru noi și partenerii noștri.

CEO & FONDATOR

GEORGEL MERLUSCA

CEO & Founder
Experience in the company/industry >20 years

PASIUNE PENTRU LEMN DIN 1993

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent interdum in arcu vel malesuada. Mauris at sodales metus. Aliquam erat volutpat. Phasellus tincidunt, ante in rutrum facilisis, diam tellus congue purus, sed vehicula dolor massa ac neque. Mauris at nunc ac neque convallis hendrerit. Aenean volutpat sapien eu suscipit ultrices. Nullam cursus bibendum sem id congue. Curabitur ut volutpat est. Fusce vel sollicitudin urna. Donec malesuada risus convallis, suscipit sem nec, molestie augue. Vestibulum tincidunt lacinia nunc, sit amet viverra mi finibus sed. Mauris turpis sapien, suscipit ac erat vel, molestie pharetra ligula. Etiam ut nibh ac massa commodo consectetur. Praesent commodo felis id placerat pretium. Suntem conștienți că oamenii sunt cei care fac lucruri, nu companii, așa că ne bazăm pe experiența și farmecul echipei noastre.

Georgel Merlusca

CEO & Fondator

FILOZOFIA ERGIO

MISIUNE
Misiunea noastră este să folosim lemnul pentru a construi un viitor ecologic și sustenabil.

VIZIUNE
Viziunea noastră este să reducem amprenta de carbon prin îmbunatățirea și eficientizarea materialelor și techologiilor utilizate în construcții.

VALORI
Colaborare
Respect
Sustenabilitate
Inovație
Echipă

Află mai multe despre Filozofia de Afaceri ERGIO.

ISTORIE

BAZAȚI-VĂ PE 25 DE ANI DE EXPERIENȚĂ

Construirea cu ERGIO înseamnă construirea cu un partener experimentat și de încredere. Un partener care produce proiectul în funcție de solicitările dvs.

ERGIO este o companie cu tradiție în construcții din lemn. Compania a fost fondată în 1993 și a început ca un mic atelier. Acesta s-a dezvoltat în decursul anilor într-o afacere de succes datorită filosofiei și seriozității sale.

Aflați mai multe despre Cronologia ERGIO.

Semnificația logo-ului

O casă din lemn construită de ERGIO este o capodoperă tehnică în care piesele separate, puse impreună creează un produs final solid. Literele din logo sunt perfect geometric, distanțate, dar gata de conectare, la fel ca panourile de tip timber frame care sunt combinate pentru a face o casă ERGIO.

Logo-ul sugerează modernism, o calitate importantă pentru ERGIO, care promovează inovația zilnic.

ABOUT OUR LOGO

A wooden house built by ERGIO is a technical masterpiece with perfect fitting pieces that are put together for a solid end product.

The letters within the logo are geometrically perfect, spaced between them but ready to connect, just like the wood pieces that are combined to make the ERGIO houses.

This logo suggests modernism, an important quality for a logo of a company like ERGIO, that fosters innovation on a daily basis.

TOP