×

Archives

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

ERGIoT

SCOPUL NOSTRU ESTE să GĂSIm CELE MAI BUNE SOLUȚII PENTRU PARTENERII NOȘTRI.

Deoarece suntem conștienți de importanța tehnologiei în viețile noastre am demarat proiectul de cercetare ERGIO SMART BUILDINGS. Prin acesta vrem sa integram parte din tehnologie direct în structura caselor produse de noi, la cererea partenerilor nostrii.

Fata de alți ofertanți de asemenea produse și servicii, dispozitivele noastre sunt create aproape de la zero, avand avantajul unei mai bune interconectări fata de necesitatea multiplelor hub-uri sau gateway-uri datorate diverselor soluții IoT existente pe piata. Astfel, va fi mult mai ușor de adăugat un dispozitiv nou apărut, fără a altera major infrastructură deja existentă. Exemplu concret, aveți deja cateva becuri Philips Hue, cateva prize inteligente Sonoff, o stație meteo Netatmo și doriți interconectarea lor pentru a crea scenarii autonome, un exemplu ar fi aprinderea automată a becurilor și coborarea jaluzelelor la lăsarea serii și pornirea sistemului de irigații atunci cand se preconizează absența ploilor în următoarele zile. Acest lucru este foarte dificil de făcut datorită diferențelor de conectivitate între producători diferiți, necesitand achiziționarea unor alte Gateway-uri costisitoare, de multe ori și instabile sau cu securitate scăzută.

Solutia nostra se bazeaza pe utilizarea unor microcontrollere ESP8266 sau ESP32, integrate intr-un dispozitiv custom creat și dezvoltat la noi în companie, numit ERGIoT, cu un număr mare de diferiți senzori conectati (temperatura, umiditate, presiune atmosferica, nivel CO2, AirQuality, vibratii, nivel zgomot, diferite gaze, ultrasonici, fum, flacără, inundație etc). Senzorii sunt produsi de firme de renume (Bosch, Siemens, SenseAir, Schneider, Honeywell etc) si respecta precizia industrială. Datorită numărului mare de protocoale si layere suportate de ERGIoT (I2C, SPI, I2S, UART, CAN-BUS, MQTT, LoRa, LAN, USB, WiFi) se poate folosi o gama impresionanta de senzori si actuatori, dispozitive de comanda sau achiziții de date.

Un alt aspect important în favoarea ERGIoT este posibilitatea interconectarii lor între site-uri diferite. Astfel, conceptul de “case infratite” devine real, două case vecine pot share-ui resurse importante. De exemplu, dacă legatura către internet a primei case este compromisa temporar, dispozitivele ERGIoT vor folosi pana la remedierea problemei legatura internet a celei de-a doua case. Similar, o alarma de efractie, inundație sau incendiu poate fi transmisă instant si către vecini pentru urgentarea luării măsurilor necesare.

Nu este nevoie decat de imaginația beneficiarului! Noi putem oferim soluții concrete, stabile și sigure pentru a aduce un plus de valoare unic atat pentru partenerii nostrii cat si pentru beneficiar, transforma casa ERGIO, în ERGIoT, mai intr-una mai inteligenta, mai confortabilă si mai economica.

Pentru mai multe detalii, solicitați informații suplimentare completând formularul de mai jos.

TOP