×

Archives

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

10 MOTIVE SA LUCREZI CU ERGIO

1

CALITATEA PRODUSELOR

Calitatea construcțiilor ERGIO pe structura de lemn depinde de compoziţia chimică şi proprietăţile lemnului, de aceea lemnul folosit de noi este un lemn certificat, având clasa de rezistenta C24 pentru lemnul masiv și GL28 pentru lemnul lamelar.

Toate produsele noastre sunt fabricate din lemn de provenienta nordică, în concordanță cu standardele europene. Acesta este prelucrat pe masini CNC sub atentă supraveghere a personalului calificat. Casele Ergio se adaptează oricărui stil arhitectural, atat traditional, contemporan cât și avangardist.

2

TEHNOLOGIA FOLOSITĂ ÎN PRODUCȚIE

La ERGIO Procesul de fabricație este unul din cei mai importanți factori, tocmai de aceea investim periodic în linii de producție de ultima generatie. Fiind mereu în pas cu tehnologia de fabricație putem garanta că structurile noastre sunt din ce în ce mai performante.

Panourile în sistem timber frame sunt realizate cu exactitate și precizie cu ajutorul Utilajului Automat MobiOne. Izolatia, etanseitatea, cat și alte materiale de contravantuire sunt montate automat cu ajutorul acestei utilaj in hala noastra de productie, ulterior ambalate în pachete compacte pentru un transport eficient și un montaj cat mai facil.

Casele ERGIO sunt tratate în primul rand termic cu ajutorul uscatoarelor computerizate prin care sunt eliminate toate microorganismele. Următorul pas este tratamentul de întarziere a arderii care se aplica pe toata structura framing. ERGIO este una din puținele firme care respectă cerințele tehnice corecte de tratare ignifuga a elementelor structurale, acest proces fiind făcut în autoclava, sub presiune pentru ca soluția să pătrundă corespunzător în interiorul fibrei de lemn.

3

SUPORT TEHNIC

Echipa noastra tehnica poate oferi o gama variată de sisteme constructive și soluții tehnice care se adaptează perfect proiectelor primite de la parteneri. Procesul este urmărit îndeaproape și de un agent de marketing din momentul plasării comenzii pana la finalizarea șantierului.

Departamentul nostru de proiectare va poate oferi posibilitatea de a vizualiza în imagini 3 D a proiectelor, chiar de la început, din momentul ofertarii până în faza de execuție fabrica. Lucram in programe precum Cadwork si Autocad, iar la cerere se pot oferi și un calcul energetic în funcție de sistemul constructiv ales.

4

PREMONTAJ

From the first price offer until the completion of the site

Pentru a da un plus de încredere dar și pentru a vedea proiectul înainte de plecare ERGIO oferă posibilitatea unui premontaj. Partenerii noștri pot participa împreuna cu echipa sau responsabilul de montaj la acest proces pentru a clarifica detalii de asamblare, a se familiariza cu sistemul ERGIO și pentru ca montajul definitiva să fie o adevărată opera de arta.

5

OPORTUNITATE DE BUSINESS PE TERMEN LUNG

Dorim sa oferim partenerilor noștri soluții complete pentru casele din lemn, soluții tehnice economice și eficiente energetic dar înainte de toate o afacere profitabilă. Experiența de aproximativ 30 de ani în construcția caselor din lemn ne-a demonstrat ca un PARTENERIAT înseamnă mai mult decat furnizarea unei case, înseamnă dezvoltare, încredere și pasiune pentru lemn și calitate.

6

KNOW-HOW SHARING

ERGIO furnizează toate informațiile necesare deoarece știm ca acestea reprezinta un avantaj competitiv în lumea de business și ne dorim sa îl transferăm partenerilor nostrii. Aceste informații nu se opresc numai la cele tehnice, ele variază de la asistentă de marketing, trenduri de piata, dinamica in industrie, mod de ansamblare corespunzator și multe altele.

7

SOLUȚII LOGISTICE

Echipa ERGIO va poate oferi servicii complete incepand de la oferta de pret personalizata pana la livrarea și montarea produsului pe șantier. În funcție de locația șantierului va putem oferii soluții logistice atat prin intermediul transportului terestru cât și maritim. Produsele noastre pot fi adaptate în funcție de destinatie, pentru o manipulare cat mai ușoară. Chiar dacă livrarea se va face cu un camion sau container, suntem mereu preocupați de livrarea acestora în cele mai bune condiții.

8

MANUAL CASELOR ERGIO

For ERGIO, quality is a very important
aspect, which is why special projects are
executed in whole or in part to be tested
before delivery. ERGIO MODULES is one
such example: the product was executed
in the initial phase as a prototype to find
the best variants for the fastening and
joining systems.

9

OPTIMIZAREA SOLUȚIILOR CONSTRUCTIVE

ERGIO oferă o gama variată de sisteme constructive și soluții tehnice, iar departamentul nostru de proiectare împreuna cu cel de achizitie poate oferi consiliere în ceea ce privește materialele potrivite zonei de destinatie a produsului.

10

PROTOTYPING (TESTE ÎNAINTE DE LANSARE)

Pentru ERGIO calitatea este un aspect foarte important de aceea proiectele speciale sunt executate integral sau parțial pentru a fi testate înainte de a fi livrate. ERGIO MODULES este un astfel de exemplu: produsul a fost executat în faza inițială ca și prototip pentru a găsi cele mai bune variante pentru sistemele de prindere si imbinare.

SEE OTHER BLOG ARTICLES

TOP